Ситуація на Запорізькій АЕС стає напруженішою – Енергоатом

Ситуація на ЗАЕС стає все складнішою. Росіяни викрали ще чотирьох працівників станції.

Про це розповіли в Енергоатомі:

«Ввечері 6 квітня окупанти у масках вдерлися до одного із приміщень тимчасово окупованої Запорізької АЕС та забрали чотирьох працівників служби фізичного захисту станції. Атомників вивезли в невідомому напрямку, і наразі місце їхнього перебування залишається невідомим».

Відомр, що усі четверо вважалися лояльними до окупаційного керівництва ЗАЕС, адже підписали контракти з фейковою АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС».

«Цікавим, щоправда, є інший факт: попри «офіційний» перехід на роботу до окупантів, їхні боси не можуть віднайти у затриманих паспорти РФ: чи то не взяли поки, чи ретельно приховують. Можливо, таким чином вони прагнуть «пройти між крапельками», аби після деокупації не потрапити до списку колаборантів, і саме це не сподобалось рашистам», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, росіяни завезли на територію Запорізької АЕС чергову партію мобілізованих. Їх розмістили у бомбосховищі, відомо про мінімум 600 осіб. Їх розмістили у бомбосховищі заводу з нестандартного обладнання (НСО), де вони чекають перекидання на донецьку ділянку фронту.

демілітаризація ЗАЕС, повномасштабна війна, російська агресія

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER