Суд виніс вирок військовому, який вбив жителя Миколаївщини

Чоловік вбив свого знайомого та погрожував вбивством ще двом жителям села Мурахівка Березнегуватської громади. Обвинувачений служив у Збройних Силах України.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі, передає Центр журналістських розслідувань.

Влітку 2022 року військовослужбовець разом з власником будинку та ще двома жителями села Мурахівка влаштували застілля. Розпивання алкогольних напоїв завершилося трагедією.

«Під час вживання алкогольних напоїв виникла сварка, у ході якої військовослужбовець привів автоматичну зброю АК-74 у бойову готовність та вистрілив у власника домоволодіння, влучивши йому у шию. Від отриманого  вогнепального поранення потерпілий помер на місці», – йдеться в повідомленні прокуратури.

Військовий не визнав своєї причетності до злочину. Однак, під час розгляду справи в суді було повністю доведено вину чоловіка.

Вироком Добровеличківського районного суду Кіровоградської області військовослужбовця засуджено до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, депутата з Херсонщини затримали за спробу вбивства. Директор приватного підприємства “Грандконтиненталь-Ойл” Починок Олександр Дмитрович був затриманий поліцією через незакінчений замах на вбивство сусіда.

вирок, військовослужбовець, суд

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER