Смертельна ДТП на Миколаївщині: патрульна поліцейська потонула в автомобілі

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним фіналом трапилася неподалік села Ковалівка Вільшанської громади. Жертвою аварії стала 29-річна патрульна поліцейська.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Центр журналістських розслідувань.

Водій автомобіля, перебуваючи під впливом алкоголю, не впорався з керуванням та з’їхав у канал забору води насосної станції. В результаті автомобіль затонув. На момент аварії в салоні автомобіля перебувала патрульна поліції.

«Внаслідок автопригоди 29-річна пасажир, співробітник патрульної поліції, загинула на місці. Водій отримав незначні ушкодження та покинув місце пригоди. Згодом зловмисник був встановлений поліцейськими», – йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті. 38-річного чоловіка затримали, йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Нагадаємо, херсонська чиновниця скоїла у Львові ДТП і втекла. В результаті ДТП автомобіль та болард отримали технічні пошкодження.

ДТП, загибель, кримінальне провадження, патрульна поліції

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER