Працівник оборонного заводу Одеси наводив ворожі дрони на місто

Радіомеханік одного з одеських заводів військово-промислового комплексу працював на ворога. Він коригував атаки іранських дронів по місту.

Про це повідомили в СБУ, передає Центр журналістських розслідувань.

Після російських атак дронами зрадник поширював у своїй групі наслідки «прильотів». Інформацію ворог міг використати для підготовки нових ударів дронами-камікадзе по Одесі.

«Чоловік поширював у створеній ним у месенджері «Telegram» групі, учасники якої були переважно росіяни, інформацію про місця розташування на оборонному підприємстві та поряд з ним підрозділів Сил оборони та їх озброєння. Крім того, інформатор «зливав» дані щодо виконання підприємством оборонних замовлень», – йдеться в повідомленні СБУ.

Ворожому агенту повідомлено підозру щодо несанкціонованого поширення інформації про ЗСУ. Наразі працівник оборонного заводу перебуває під вартою.

Нагадаємо, НАБУ оголосила в розшук екс-керівника Фонду держмайна, який причетний до розкрадання Одеського припортового заводу. Голова ФДМУ домігся обрання «лояльних» членів наглядової ради Одеського припортового заводу.

атаки дронами, ворожий агент

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER