Під час обміну полоненими додому повернулися 15 миколаївських морпіхів

Сьогодні, 10 квітня, Україна провела черговий великий обмін військовополонених. До рідних та близьких повернулися 80 захисників та 20 захисниць.

Про це повідомили на сторінці 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білінського, передає Центр журналістських розслідувань.

Загалом з ворожого полону визволили 15 морських піхотинців. Однак, в багатьох військових є серйозні проблеми зі здоров’ям.

«Поки що морпіхів чекає медична допомога та реабілітація, оскільки російський полон це завжди про нелюдські умови перебування. Бажаємо якнайшвидше набратися сил і флотського здоров’я», – сказано в повідомленні», – йдеться в повідомленні бригади.

Нагадаємо, Україна повернула з полону ще 100 своїх захисників. Вдалося визволити з російського полону військових, серед яких є оборонці Маріуполя, «Азовсталі» та Гостомеля.

Раніше повідомлялося, що Україна передала Росії усіх важкопоранених полонених, яких можна було транспортувати. Йдеться не про обмін військовополоненими, а саме про репатріацію: повернення важкопоранених полонених.

36 окрема бригада, миколаївські морпіхи

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER