Окуповану частину Херсонщини незаконно відвідав Путін, – російські медіа

Тимчасово підконтрольну росіянам частину Херсонської області незаконно відвідав президент Росії Володимир Путін.

Про це повідомляють російські і херсонські прокремлівські медіа, зазначаючи, що це – перша поїздка Путіна на Херсонщину.

Під час відвідування Херсонщини Путін заслухав доповіді командувача ВДВ РФ генерал-полковника Михайла Теплинського, командувача угрупуванням генерал-полковника Олега Макаревича та інших представників окупаційної армії, а також поговорив з окупантами щодо ситуації на Херсонському та Запорізькому напрямах.

Також Путін привітав військових із Великоднем та подарував їм копію ікони, яка, за його словами, «належала одному з найуспішніших міністрів оборони Російської імперії».

Повідомляється, що після відвідування Херсонщини Путін вирушив до «ЛНР», де відвідав штаб нацгвардії «Схід».

На фото та відео, зроблених під час відвідування Путіним Херсонської області, немає в кадрі жодного представника окупаційної влади, навіть – її перших керівників. І це при тому, що Путін раніше зустрічався в Москві з підконтрольним окупантам «тимчасово виконуючим обов’язки губернатора Херсонської області» Володимиром Сальдо. Тобто, останній має доступ до президента РФ. Але на проведені на Херсонщині заходи за участі Путіна Сальдо, судячи з його відсутності на фото і відео, чомусь не запросили.

Також немає жодного кадру з Володимиром Путіним, де можна було б побачити щось примітне, що свідчило б про стовідсоткову достовірність розповсюдженої росіянами інформації про перебування Путіна на Херсонщині.

На відео є кадри, зняті точно в Херсонській області, але на них немає Путіна.

Нагадаємо, окупанти транслювали на Херсонщині виступ загиблого російського пропагандиста Владлена Татарського.

Володимир Сальдо, Окупація Херсонщини, повномасштабна війна


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER