На Одещині чиновника військової частини, який відбирав у солдат бойові виплати, взяли під варту

Посадовцю військової частини в Одеській області обрали запобіжний захід. Його підозрюють у вимаганні з підлеглих грошових коштів.

Про це повідомили в ДБР, передає Центр журналістських розслідувань.

Правоохоронці встановили, що командир підрозділу матеріального забезпечення вимагав у військовослужбовців віддавати йому частину щомісячних надбавок. У разі відмови чиновник погрожував фізичною розправою.

«Наразі працівники ДБР задокументували понад 30 фактів вимагання та одержання посадовцем грошей з підлеглих на загальну суму понад 600 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні ДБР.

Посадовцю обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Йому оголосили підозру у вимаганні чужого майна з погрозою насильства.

Нагадаємо, на Одещині заступник командира військової частини вимагав з підлеглого хабар. Підполковник разом з начальником речової служби обіцяли не проводити службової перевірки щодо військовослужбовця за визначену винагороду.

вимагання, віійськова частина, військовослужбовці, командир

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER