Миколаївський десантник показав як знищує техніку ворога

Оператор протитанкового ракетного комплексу 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Владислав має на своєму рахунку понад два десятки знищеної бойової техніки окупантів. Він поділився своїм досвідом, що необхідно для успішної роботи.

Про це повідомили в 79-й ОДШБ, передає Центр журналістських розслідувань.

Владислав розпочав свій військовий шлях ще у 2014 році: він прикривав десантників, які захищали Донецький аеропорт. Його завданням було знищення ворожої техніки, що атакувала аеропорт.

Після початку повномасштабного вторгнення роботи у військового збільшилося. Тепер він не лише бореться з російською броньованою технікою, але й навчає молодих мисливців за танками. Вже його учні мають на своєму рахунку чимало знищених танків.

«Основними якостями, необхідні протитанкісту для успішної бойової роботи, Владислава називає такі: головне це бути мотивованим та вміти перебороти свій страх, – каже досвідчений воїн. А найкращою мотивацією вважає перший знищений танк», – розповіли в десантно-штурмовій бригаді.

Відео можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, миколаївські десантники збили на Сході ворожий літак. У Донецькій області Сили оборони ліквідували російський штурмовик Су-25.

79-я бригада, десантники

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER