Інформацію про контрнаступ знає обмежене коло людей – секретар РНБО

Інформацією про час і місце майбутнього контрнаступу володіє невелике коло людей. Коли Збройні Сили України розпочнуть звільнення територій, українці це помітять.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, передає Центр журналістських розслідувань.

Питання, коли розпочнуться військові дії та операції, є абсолютно закритим. Однак, майбутній контрнаступ сильно хвилює ворога, тому Росія не полишає спроб схилити Україну до переговорів.

«Ми розуміємо, що ми робимо. Ми розуміємо, для чого ми робимо. Ми не розуміємо, для чого РФ вдерлася на нашу територію? Але, повірте, вони всі звідси відправляться у відповідний спосіб. Або добровільно покинуть наші території, або будуть туди відправлені вантажем, який має назву «Вантаж 200», – зазначив Данілов.

Варто додати, що за інформацією Головного управління розвідки від середини й до кінця весни на фронті пройдуть вирішальні бої.

Нагадаємо, Україна планує контрнаступ протягом квітня-травня. Цього року на українців чекають позитивні зміни, адже Збройні Сили України готуються перейти у контрнаступ.

ЗСУ, Контрнаступ, секретар РНБО

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER