ЗСУ знищили під Бахмутом таку кількість росіян, які повторно могли б піти на Київ

Силам оборони України вдалося ліквідувати у Бахмуті велике угрупування російських загарбників. Цієї кількості ворогові вистачило б на нову наступальну операцію.

Про це повідомляє Defense Express, передає Центр журналістських розслідувань.

Росіяни втратили 50 тисяч людей та 200 танків. Якби війська не знищили, їх могли використати для повторного наступу на столицю. Після відходу українських сил на річку Бахмутку створено зону ураження, де ворог зазнає великих втрат.

«Найгірше моделювання – через деякий тривалий час нашим військам доведеться відходити після того, як деяка частина росіян буде утилізована. Але військово-політичне керівництво України не збирається допустити просування росіян далі Бахмута. Може бути середньооптимістичний сценарій, що росіяни застрягають у вуличних боях. Був у нас час перетворити Бахмут на фортецю, яка майже або зовсім непрохідна для окупантів», – йдеться в повідомленні Defense Express.

Ситуацію під Бахмутом безпосередньо впливає на успіх майбутнього контрнаступу.

Нагадаємо, британська розвідка вважає, що Росія зазнає надзвичайно великих втрат через війну в Україні. Росія терпить наслідки війни в Україні. Якщо Москва та Санкт-Петербург залишаються неушкодженими, то у бідніших містах ситуація інша.

оборона Бахмуту

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER