Британська розвідка вважає, що Росія зазнає надзвичайно великих втрат через війну в Україні

Росія терпить наслідки війни в Україні. Щоправда, поки що у регіонах це відображається по-різному. Якщо Москва та Санкт-Петербург залишаються неушкодженими, то у бідніших містах ситуація інша.

Про це йдеться у звіті британської розвідки, пише Українська Правда.

“У багатьох східних регіонах смертність, ймовірно, у відсотковому відношенні до населення в 30 і більше разів вища, ніж у Москві. Подекуди найбільше страждають етнічні меншини; в Астрахані близько 75% жертв припадає на казахське і татарське населення” – стверджують у Міноборони Британії.

Нагадаємо, раніше у британській розвідці запевнили, що через захоплення ПВК «Вагнер» частини Бахмуту змістилася лінія фронту. Наразі лінія проходить через річку Бахмутку, на якій підірвані всі мости.

Під контролем українських військ знаходиться західна частина Бахмуту. ЗСУ вдається добре утримувати укріплені позиції, з яких вони можуть ефективно завдавати ударів по штурмових групах «вагнерівців».

британська розвідка

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER