Жителю Миколаївщини повідомили підозру в ухиленні від мобілізації

В Миколаївській області судитимуть ще одного ухилянта. Чоловік двічі відмовлявся від отримання повісток та не прибув до територіального центру комплектування.

Про це повідомили у Вознесенській окружній прокуратурі, передає Центр журналістських розслідувань.

Під підозру потрапив 34-річний житель Южноукраїнська. Чоловік був визнаний придатним до військової служби за станом здоров’я.

«Проте, за відсутності підстав на відстрочку від військової служби під час мобілізації, будучи у встановленому законом порядку повідомленим про час, дату та місце прибуття для відправки до військової частини. В березні цього року двічі відмовився від отримання бойових повісток», – йдеться в повідомленні прокуратури.

За фактом ухилення від мобілізації розпочато кримінальне провадження. Мешканцю Южноукраїнська загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, правоохоронці заблокували ще три схеми ухилення українських громадян від мобілізації в умовах війни. Про підозру вже повідомлено п’ятьом організаторам оборудок. ʼ

кримінал, повістки, ухилення від мобілізації, Южноукраїнськ

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER