Загарбники забирають у мешканців окупованого Запоріжжя зерно

Росіяни продовжують свою ницу поведінку на території України. Вони крадуть українське майно, навіть не намагаючись приховати сліди злочинів. Наприклад, у населеному пункті Улянівка Васильківського району тимчасово зайнятої території Запорізької області, за наказом так званої “російської окупаційної адміністрації” до місцевого ангару звозять збіжжя зернових культур з прилеглих сільських господарств та ферм району.

“Окупанти, під виглядом купівлі по значно занижених цінах, просто конфіскують зернові”.

Щодо ситуації на Запорізькому та Херсонському напрямках загалом, то противник веде оборону. Обстріляв райони понад 30 населених пунктів, що неподалік лінії зіткнення, зокрема, Ольгівське, Затишшя, Чарівне, Павлівку, Приморське Запорізької області, а також Качкарівку, Милове, Зміївку, Іванівку, Херсон та Інженерне.

Нагадаємо, правоохоронці повідомили підозру у колабораціонізмі так званому “директору” КП “Агрофірма радгосп Білозерський” Максиму Литвиненко. Зраднику загрожує до 12 років за ґратами.

За даними слідства, в червні 2022 року зрадник обійняв посаду директора захопленого підприємства, яке вирощує сільгосппродукцію. Псевдодиректор перереєстрував підприємство в органах окупаційної адміністрації та передав майно військовим РФ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER