Є загроза точкових ракетних ударів – Повітряні Сили

Росія готується завдавати ракетні удари по Україні. Про підготовку свідчить кількість ракетоносіїв на бойовому чергуванні в Чорному морі.

Про це в ефірі телемарафону повідомила представниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк, передає Центр журналістських розслідувань.

За інформацією українських Сил оборони новий удар може не бути масованим, оскільки він не дає очікуваного для окупантів результату.

«Якою вона буде – це вже залежить від тої тактики, яку обере командування ворога. Тому що вони вже зрозуміли, що масовані атаки – це не той результат, на який очікують. Це великі витрати і мала віддача. Тому, скоріш за все, вони використовуватимуть точкові атаки так, як це було по Кременчуцькому району», – зазначила Наталія Гуменюк.

Ворог намагається заплутати протиповітряну оборону України, підіймаючи в повітря авіацію та тримаючи напоготові ракетоносії.

Нагадаємо, Україна розробила ракети з більшою дальністю польоту, ніж HIMARS. На озброєнні України є керовані ракети власного виробництва. Зброя може вражати ворожі цілі  з високою точністю.

ОК "Південь", ракетна атака, ракетоносії, точкові удари, Чорне море

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER