В Україні планують удосконалити мобілізацію

Депутати готуються внести зміни до закону про мобілізацію. Взято на контроль питання відправлення військових на передову одразу після призову на службу.

Про це повідомляє «Укрінформ», передає Центр журналістських розслідувань.

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки працює над удосконаленням мобілізаційних заходів. Серед іншого врегулюють питання видачі повісток переселенцям, які не проживають за місцем своєї реєстрації.

«За результатами засідання оборонного комітету, де були всі керівники найвищого рівня, які відповідають за мобілізаційні заходи, з‘ясували, чому виникають такі неправильні ситуації, наприклад, коли військовослужбовець був одразу направлений в зону бойових дій після призову на службу. Ці питання ми взяли на контроль. Такого точно більше не буде. Винні будуть притягнені до відповідальності», – зазначив член комітету Федір Веніславський.

Нагадаємо, потреба у нових мобілізованих для Збройних Сил України залежить від ситуації на фронті. Це буде актуальним аж до самої перемоги України.

Верховна Рада, зміни до закону, мобілізація, хвилі мобілізації

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER