В Одесі жінка «продавала» сина, щоб допомагати призовникам виїхати за кордон

Чергову схему незаконного перетину кордону військовозобов’язаними виявили в Одесі. Чиновниця служби у справах дітей допомагала підприємливій жінці використовувати 15-річного прийомного сина.

Про це повідомили в прокуратурі Одеської області, передає Центр журналістських розслідувань.

Жителька Одеси використовувала 15-річну прийомну дитину для виїзду за кордон призовників. А саме оформляла документи про нібито опіку над підлітком. В незаконній оборудці посприяла начальниця служби у справах дітей однієї з громад Одеського району.

«Обвинувачена внесла до наказу служби у справах дітей недостовірні дані, про те, що хлопець проживає з 36-річним чоловіком, який забезпечує його базові потреби. Вона також підписала згоду на виїзд за кордон неповнолітньому у супроводі нового опікуна», – йдеться в повідомленні прокуратури.

При спробі перетину кордону чоловіка затримали. А чиновницю відсторонили від посади. Наразі обвинувальний щодо учасників схеми передано до суду.

Варто додати, що 15-річного хлопця забрали з прийомної родини й передали під опіку найближчим родичам.

Нагадаємо, в Одесі психіатр разом зі спільником допомагали чоловікам виїжджати закордон. Медик разом зі спільником підробляли документи про інвалідність.

виїзд за кордон, військовозобов'язані, кримінал, схема

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER