В Харкові затримали агента ФСБ, який готував теракти проти українських льотчиків

Російський агент займався підготовкою терактів проти військових Сил оборони, які перебували на території Харківської області. Особливо цікавили зрадника льотчики та командири спецпідрозділів ЗСУ.

Про це повідомили в СБУ, передає Центр журналістських розслідувань.

Зрадником виявився харків’янин, якого в листопаді минулого року завербували російські спецслужби. До завдань ворожого агента входило відстежування місць проживання та маршрутів пересування автомобілями військових.

«Поблизу одного з будинків, де проживають українські військовослужбовці, виявлено ворожий схрон з вибухівкою, яку ворог планував застосувати для вчинення терактів», – йдеться в повідомленні СБУ.

Також харків’янин намагався виявити підприємства оборонного промислового комплексу, щоб ворог міг завдавати по них прицільних ракетних ударів.

Правоохоронцям вдалося затримати російського найманця. Наразі він перебуває під вартою.

Нагадаємо, СБУ затримала поплічника РФ, який після звільнення Херсона намагався втекти до Придністров’я. Після захоплення частини південного регіону рецидивіст добровільно пішов на співпрацю з російськими окупантами.

теракти

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER