Українські партизани провели на окупованій Херсонщині успішну диверсію на залізниці

З метою перешкоджання постачання рашистського угруповання в Херсонській та Запорізькій областях партизани руху “Атеш” провели успішний диверсійний захід на тимчасово окупованій території.

Про це йдеться в повідомленні руху.

Зазначається, що 11 березня було підірвано залізничну колію між населеними пунктами Раденськ та Абрикосівка. В результаті було перерване постачання окупаційних військ залізницею.

“Агенти “Атеш” постійно проводять розвідку, щоб досягти таких результативних операцій. Ми працюємо цілодобово задля знищення окупаційних військ та звільнення України”, – зазначають партизани.

Довідка: “Атеш” – це військовий партизанський рух на тимчасово окупованих територіях України, а також на території РФ. Його у вересні 2022 року у зв’язку з повномасштабним російським вторгненням створили українці та кримські татари. Туди також входять небайдужі громадяни Росії.

Нагадаємо, сили оборони півдня України намагаються критично зменшити інтенсивність російських обстрілів Херсона.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER