Посадовець Міноборони погорів на хабарі: знімав з обліку військовозобовʼязаного

Правоохоронці затримали заступника начальника одного з управлінь Міністерства оборони України на хабарі. Він саме намагався отримати 9 тисяч доларів США за незаконне оформлення документів про зняття військовозобов’язаного з військового обліку. Той планував виїхати за кордон.

Про це розповіли у ДБР:

“Полковник Міноборони України за свої «послуги» брав 9 тис. доларів США. За ці гроші чиновник готував висновок військово-лікарняної комісії про непридатність до військової служби. Посадовця затримано спільно з СБУ під час передачі документів та отримання грошей від одного з військовозобов’язаних”.

У ході досудового розслідування було проведено низку обшуків. За місцем проживання підозрюваного вилучено документи та військові квитки третіх осіб, виписки з медичних карт, аркуші з печатками військових частин, зброя без дозвільних документів та гроші в іноземній валюті.

Досудове розслідування триває. Слідство встановлює інших осіб, які можуть бути причетними до злочину. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Нагадаємо, правохоронці затримали на Миколаївщині військового-зрадника, який «зливав» ворогу позиції ЗСУ. Ним виявиився контрактник однієї з військових частин, дислокованих на території регіону.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER