На Миколаївщині затримали військового-зрадника

Правохоронці затримали на Миколаївщині військового-зрадника, який «зливав» ворогу позиції ЗСУ. Ним виявиився контрактник однієї з військових частин, дислокованих на території регіону.

Про це розповіли в СБУ:

“У лютому 2023 року він за власної ініціативи вийшов на спецслужбу РФ, якій запропонував свою допомогу у війні проти України, а також висловив бажання вступити до лав окупантів. Щоб встановити зв’язок з агресором, він «звернувся» до своєї сестри, яка проживає в Росії і перебуває у близьких стосунках з посадовцем окупаційних угруповань”.

Ворожий агент виконував вказівки свого «куратора» щодо збору даних про дислокацію підрозділів ЗСУ у Миколаївській та Вінницькій областях. Розвідінформація потрібна була загарбникам для підготовки прицільних ракетних ударів по українських об’єктах.

“Також зрадник обговорив з представником російської спецслужби умови переходу за лінію фронту і здачу в полон. Втім контррозвідники СБУ своєчасно викрили зловмисника, поетапно задокументували його злочинні дії і затримали в одній з адміністративних будівель під час виконання розвідувального завдання”, – кажуть в СБУ.

Додамо, на окупованій російськими військами частині Херсонської області невідомі спробували підірвати автомобіль колаборанта Віталія Гури. Він обіймає посаду в окупаційній адміністрації Нової Каховки.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER