Попасної більше не існує навіть в переліку населених пунктів, створених окупантами

Росіяни знищили місто Попасна на Луганщині. Населеного пункту більше не існує навіть в переліку псевдозакону “ЛНР” “Про адміністративно-територіальний устрій”.

Про це кажуть у Луганській обласній військовій адміністрації:

“У так званій “лнр” уведені в дію “закони” “Про адміністративно-територіальний устрій” та “Про утворення на території “лнр” міських та муніципальних округів”. Зокрема ухвалені 11 міських та 17 муніципальних округів (районів). В жодному з переліків немає Попасної”.

Додають, що раніше окупанти наголошували на тому, що відновлювати Попасну немає сенсу, то зараз визнали знищення міста на офіційному рівні.

“Населені пункти колишнього району підпорядкували найближчим містам. Можна вважати, що хоч одну свою обіцянку росіяни виконали”, – кажуть у Луганській ОВА.

Нагадаємо, Малиновський районний суд Одеси 15 березня повинен був розпочати підготовчі засідання по справах херсонських колаборантів Володимира Сальда та Кирила Стрємоусова. Однак судовий розгляд перенесли через неявку обвинувачених у державній зраді.

Незважаючи на те, що зрадник Кирило Стрємоусов, ймовірно, загинув, суд все одно викликав його на судовий розгляд, відправивши листа за його місцем проживання. За процедурою судове засідання може відбутися лише після кількох неявок обвинувачених.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER