В Херсоні затримали чоловіка, який вбив знайомого під час п’яної бійки

Злочин стався в одному із гуртожитків обласного центру. Тіло 35-річного чоловіка виявили у коридорі сусіди та викликали поліцію. Правоохоронці з’ясували, що чоловік помер від численних ударів металевим предметом.

Про це повідомила поліції Херсонської області.

Оперативники відділу №1 Херсонського районного управління поліції опитали місцевих жителів і встановили, що того дня потерпілий прийшов у гості до свого знайомого, який проживає у цьому гуртожитку. Чоловіки поводили себе дуже гучно та вживали алкогольні напої.

Поліцейські встановили особу підозрюваного, яким виявився 48-річний херсонець. Чоловік зізнався у скоєному і розповів, що того дня друг прийшов до нього в кімнату. Разом вони вживали алкогольні напої. Під час застілля між чоловіками почалась бійка і власник оселі декілька разів вдарив знайомого в обличчя та по голові дерев’яною палицею й металевим ломом. Власник оселі намагався викликати «швидку», але було запізно. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Нині зловмиснику повідомлено про підозру в вчиненні умисного вбивства. Наразі він перебуває в умовах слідчого ізолятора. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в Миколаєві затримали агента ФСБ, який шукав західну зброю.

 

задержание, криминал, убийство


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER