Найближчі шість місяців стануть вирішальними – високопосадовець НАТО

На Україну чекає «критичне півріччя», адже Збройні Сили України ведуть посилену підготовку до контрнаступу. Тому, наступні шість місяців вирішать хід війни.

Про це в інтерв’ю Bild повідомив високопосадовець НАТО, передає Центр журналістських розслідувань.

Озброєння, яке Україна отримує від західних партнерів, українські військові можуть використати вже в травні для звільнення від російської окупації своїх територій.

Український контрнаступ може відбуватися в Запорізькій та Луганській областях. Головна його мета – розірвати сухопутний міст до Криму. За словами високопосадовця НАТО, Київ має повернути собі всі території.

«Підготовка, матеріальне забезпечення, матеріально-технічне забезпечення та знання спецслужб – наразі партнери України роблять усе можливе для проведення успішного контрнаступу. Ми готуємося до наступу навесні або влітку», – йдеться в інтерв’ю видання.

Нагадаємо, НАТО зосередить на кордоні з Росією 300 тисяч військових. Північноатлантичний Альянс збирається активізувати зусилля з накопичення озброєнь вздовж всього східного кордону.

війна, Контрнаступ, Крим

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER