На Миколаївщині затримали шахрая, який продавав військову амуніцію

17-річний мешканець Вознесенського району спокусився на легкий заробіток. Молодик розміщував в соціальних мережах оголошення про продаж форми для військових, однак переставав відповідати покупцям, отримавши їхні кошти.

Про це повідомили в Управлінні Нацполіції в Миколаївській області, передає Центр журналістських розслідувань.

Хлопець створив вісім фейкових сторінок в соцмережах, через які продавав військову амуніцію. За товар він вимагав повну передоплату.

«Отримавши гроші, молодик переставав виходити на зв’язок із покупцями. Правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем мешкання фігуранта, під час якого вилучили мобільні телефони з обліковими записами, комп’ютерну техніку, сім картки та банківські картки, що підтверджують його злочинну діяльність», – йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці за фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження. Молодику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Миколаївщині шахрай здавав переселенцям неіснуючі квартири. Він розміщував на платформі OLX оголошення про надання в оренду квартири в Ужгороді для переселенців.

Вознесенська громада, кримінал, шахрайська схема

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER