На Херсонщині окупанти жорстоко катують тих, хто відмовляється від російського паспорта

Російські загарбники продовжують тероризувати місцеве населення, яке знаходиться в тимчасовій окупації. В Херсонській області окупанти змушують людей брати російський паспорт, у випадку відмови погрожують фізичною розправою.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

Темпи видачі російських паспортів на окупованій території Херсонщини є досить низькими, що викликає незадоволення в кремлівських кураторів. До місцевих жителів з проукраїнською позицією застосовують жорстокі катування

«В населених пунктах тимчасово окупованих районів Херсонщині росіяни знущаються з цивільного населення. За відмову від паспорта вони погрожують “ямою”. Неодноразово окупанти проводили показові покарань, чоловікам одягали мішок та кидали в окопи», – йдеться в повідомленні національного спротиву.

Однак, навіть попри загрозу розправи, люди чинять спротив та відмовляються від російського паспорта.

Нагадаємо, ГУР підтвердило ліквідацію колаборанта з Херсонщини, який організовував катівні. У травні 2022 року Москаленко пішов на співпрацю з окупантами та писав доноси на військових, активістів, правоохоронців та ветеранів.

Генічеськ, катівні, Окупація Херсонщини, паспорт Росії

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER