ГУР підтвердило ліквідацію колаборанта з Херсонщини, який організовував катівні

Знищення 45-річного колаборанта Сергія Москаленка, який організовував на Херсонщині катівні для місцевих жителів та доносив на українських військовослужбовців, підтвердежно українською розвідкою.

Про це йдеться у повідомленні ГУР.

У травні 2022 року Москаленко пішов на співпрацю з окупантами та писав доноси на військових, активістів, правоохоронців та ветеранів України. Згодом ворог призначив його на «посаду начальника СІЗО» у Новокаховському відділі поліції.

17 березня 2023 року Москаленка підірвали в його машині.

Відомо, що Москаленко жив у Новій Каховці та за мирного часу був власником місцевої охоронної фірми. Під час окупації та своєї роботи у СІЗО він здавав окупантам проукраїнськи налаштованих громадяннад, де над ними вчиняли нелюдські тортури.

Нагадаємо, що про підрив авто Москаленка повідомили 19 березня. Напередодні у Новій Каховці намагалися підірвати автомобіль заступника голови ворожої адміністрації міста Віталія Гури.

ліквідація


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER