На Херсонщині автомобіль з волонтерами та поліцейськими потрапив під обстріл

Під обстріл російських окупантів потрапило село Зміївка Бериславського району. Якраз в цей момент прямувало на виклик авто з правоохоронцями.

Новину повідомили в поліції Херсонської області, передає Центр журналістських розслідувань.

Також ворог поцілив у автомобіль з волонтерами, які їхали з Кривого рогу. Службовий транспорт правоохоронців повністю пошкоджений осколками. Від авто волонтерів залишилася лише купа металолому.

Після обстрілу зі слідчо-оперативною групою було втрачено зв’язок. В результаті травми отримали двоє поліцейських та троє мирних жителів.

«Першими пораненим допомогли військовослужбовці ЗСУ. Волонтерів з тяжкими пораненнями бійці доставили в лікарню. Поліцейські ж самостійно дісталися медзакладу, де у них діагностували контузії та забої головного мозку», – йдеться в повідомленні поліції.

За фактом обстрілу та порушенням законів і звичаїв війни поліцією Херсонської області відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Нагадаємо, за добу на Херсонщині від російських обстрілів загинули п’ятеро людей. Військові РФ застосовували реактивні системи залпового вогню, міномети, артилерію, танки, безпілотники та авіацію.

волонтери, Зміївка, обстріли, поліцейські

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER