Ми витискаємо ворога з Херсонщини – ОК «Південь»

Росіяни, схоже, готуються до чергового «жесту доброї волі» в Херсонській області. Збройні Сили України витискають з ворога «добру волю».

Про це в ефірі телемарафону повідомила речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк, передає Центр журналістських розслідувань.

Українське командування спостерігає ознаки можливого відступу з Лівобережної Херсонщини. Російські загарбники масово мародерять та відправляють награбоване в Росію.

«Вже навіть мешканці Херсонщини як Правобережної, так і Лівобережної, знають «народну прикмету» – коли окупанти починають перевдягатись у цивільне і дуже ретельно пакувати все намародерене і відсилати в обмін на постачання боєприпасів за «поребрик» своє майно, – це як правило підготовка до тих самих «жестів», – зазначила Наталія Гуменюк.

Подібні дії росіян спровокані інтенсивними бойовими діями та бойовою роботою ЗСУ. Основною ціллю наразі є зачищення смуги щонайменше 30 кілометрів, щоб полегшити життя Правобережжю.

Нагадаємо, російські військові обрали в Новій Каховці нову тактику. Окупанти проводять ротацію сил на сході України, проте ще жодний населений пункт (включно з Новою Каховкою) не залишили.

ОК "Південь", Окупація Херсонщини

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER