Польща вже передала Україні перші танки Leopard

4 польські танки Leopard вже доставили в Україну. Про їх передачу оголосив президент Польщі Анджей Дуда. А сьогодні, 24 лютого, до Києва прибув прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, який і підтвердив, що танки вже в Україні

Про це пише Укранська Правда.

Відомо, що загалом Польща пообіцяла Україні 14 танків Leopard. Раніше про їх передачу оголосив президент Польщі Анджей Дуда:

"Це перші танки, які прибудуть в Україну в рамках коаліційної танкової допомоги, ініціатором якої ми були з самого початку", – сказав він.

Додамо, Сполучені Штати Америки оголосили про новий пакет допомоги Україні. Загальна сума становить 2 мільярди доларів. Відомо, що вміст пакета посилить провітиповітряну оборону України.

Зокрема, Сполучені Штати надають додаткові безпілотні літальні апарати, обладнання для боротьби з БПЛА та засобами радіоелектронної боротьби, а також критичні запаси боєприпасів для артилерії та засобів високоточної стрільби, які посилять здатність України відбивати російську агресію

війна, танки

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER