Одеські депутати потрапили до рейтингу багатіїв – власників біткоїнів

В Україні вперше оприлюднили рейтинг власників найбільшої кількості біткоїнів. До першої десятки увійшло чимало депутатів з Одеси.

Про це повідомляє видання Bitcoin Magazine, передає Центр журналістських розслідувань.

Першу сходинку рейтингу зайняв депутат Одеської міської ради Дмитро Палпатін, який володіє 7700 біткоїнів, що еквівалентно 178 мільйонів доларів.

Також до найбагатших власників криптовалюти потрапили депутат Одеської районної ради Іван Бойченко та колишні депутати Одеської обласної ради Валентин Волканов, Дмитро Пеструєв і Руслан Табунщик.

«До трійки лідерів також увійшли депутат Одеської районної ради Іван Бойченко – 5750 BTC ($133 млн). колишній депутат Одеської обласної ради Руслан Табунщик – 1600 BTC ($37 млн). Закривають десятку лідерів ще два ексдепутати Одеської обласної ради: Валентин Волканов – 1500 BTC ($35 млн) та Дмитро Пеструєв – 1318 BTC ($30 млн)», – йдеться у повідомленні видання.

Варто додати, що інформацію для складання рейтингу брали з даних публічних декларацій чиновників та судових реєстрів.

Нагадаємо, пресофіцерку з Одеси, яка відпочивала в Парижі під час воєнного стану, звільнили з Держприкордонслужби. Іванна Плантовська, яка працювала пресофіцеркою південного регіонального управління Державної прикордонної служби, більше не працює у ДПСУ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER