Пресофіцерку з Одеси, яка відпочивала в Парижі під час воєнного стану, звільнили з Держприкордонслужби

Іванна Плантовська, яка працювала пресофіцеркою південного регіонального управління Державної прикордонної служби, більше не працює у ДПСУ. Її звільнили.

Про це пише Громадське із посиланням на коментар речника Державної прикордонної служби Андрія Демченка:

"У час повномасштабної війни тисячі прикордонників та прикордонниць зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, самовіддано забезпечують захист кордону на не менш загрозливих напрямках, тому я дуже сподіваюсь, що наших хлопців та дівчат перестануть і не будуть порівнювати з діями окремих військовослужбовців, які більше уваги приділяють особистому життю та хизуються цим".

Нагадаємо, нещодавно мережу сколихнув скандал з речницею прикордонної служби з Одеси Іванною Плантовською. Вона хизувалася фото з розкішного відпочинку в Парижі під час воєнного стану.

 Після скандалу в Державній прикордонній службі запевнили, що приймуть рішення про подальше проходження служби їхньою співробітницею та виконання нею обов’язків за посадою. Вчинок речниці у відомстві вважають неприйнятним під час війни та таким, що суперечить моральним нормам.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER