Українським високопосадовцям заборонили літати на гелікоптерах до кінця розслідування трагедії у Броварах

В Міністерстві внутрішніх справ розпочали перевірку усіх гелікоптерів, що є в користуванні системи. Керівний склад міністерства наразі може пересуватися лише на автотранспорті.

Про це в ефірі телемарафону повідомив виконувач обов’язки міністра внутрішніх справ Ігор Клименко, передає Центр журналістських розслідувань.

Заборону керівникам використовувати гелікоптери у міністерстві пояснили необхідністю завершення розслідування та причин авіатрощі у Броварах, коли загинули топ-чиновники МВС.

«Система безпеки повністю переглянута. Ті гелікоптери, Airbus 225… на даний момент вони всі знаходяться на аеродромах, працюють відповідні спеціалісти… Цей процес затягнеться іще на якийсь час. Можливо, на місяць або на два, поки ми не встановимо з іноземними спеціалістами, що вони є безпечні. Якщо, звичайно, розглядати версію, що це несправність, наприклад, гелікоптера», – зазначив Ігор Клименко.

Нагадаємо, авіатроща в Броварах забрала життя керівного складу Міністерства внутрішніх справ та мирних жителів. Розслідування причин аварії триває. Відомо, що на борту гвинтокрила були чорні скриньки.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER