У Миколаївській області через наслідки обстрілу не проводять вимірів споживання електрики

Сьогодні, 8 лютого, на Миколаївщині не вимикають електроенергію. В регіоні планували виміряти фактичне споживання. Проте, через обстріл з боку росіян, його не будуть проводити.

Про це розповіли в Укренерго:

"Ліміти споживання не доводились до Запорізької, Донецької та Миколаївської областей, де сьогодні планувалось провести виміри фактичного споживання. Однак через пошкодження водогону внаслідок обстрілів росіян виміри у Миколаївській області наразі проводитись не будуть, так як пошкоджена критична інфраструктура є значним споживачем, що вплине на показники вимірів".

При цьому, кажуть в Укренерго, обмеження споживання в області наразі не застосовуватимуться. Усі інші обленерго країни отримали ліміти споживання, які діють упродовж доби.

В Одесі та прилеглих районах застосовуються аварійні відключення. Тут ремонтні бригади Укренерго та обленерго працюють 24/7 і докладають максимум зусиль для якнайшвидшого відновлення електропостачання. Також тривають роботи на всіх інших об’єктах, пошкоджених внаслідок ракетних та дронових атак росіян.

Нагадамо, упродовж лютого Укренерго буде проводити виміри фактичного споживання електроенергії. В один день місяця у кожному регіоні не будуть вимикати світло, аби побачити реальну картину.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER