В Одесі 500 тисяч абонентів залишаються без електрики, критичну інфраструктуру заживили

В Одесі та Одеському районі ситуація з електропостачанням залишається критичною. Майже півмільйона абонентів не мають світла через аварію. До міста приїхав міністр енергетики та голова Укренерго. 

Про це розповів голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко:

"Станом на зараз світла немає майже у 500 тис. абонентів. Нами були прийняті екстрені заходи для ліквідації наслідків аварії та відновлення роботи енергосистеми. Провів розмову з Прем’єр-міністром України та керівництвом Офісу Президента. За нашим проханням до Одеси терміново були відряджені Міністр енергетики та голова "Укренерго".

У місті вже провели термінове засідання оперативного штабу з ліквідації аварії та подачі електроенергії до споживачів.

"Задіяні усі служби та засоби. Пошкодження комплексні та дуже важкі, тож зараз давати якість прогнози щодо завершення ремонту поки зарано. Теплопостачання, водовідведення та водопостачання працюють в штатному режимі".

Упродовж доби на Одещину буде доставлена певна кількість генераторів, які є в наявності не тільки у Міністерства енергетики, а й в ДСНС, та будуть задіяні для підключення критичної інфраструктури. Перші генератори приїдуть вже сьогодні ввечері. 

Нагадаємо, сьогодні зранку, 4 лютого, сталась друга за останню добу масштабна аварія на підстанції НЕК Укренерго. Це призвело до того, що вся Одеса та частина Одеського району не мають електроенергії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER