На Миколаївщині працівники депо розікрали дизпаливо на рекордну суму

Начальник локомотивного депо разом з двома підлеглими працівниками організували злочинну схему та витратили дизельне пальне призначене для потреб «Укрзалізниці». Своїми діями вони завдали збитків державному підприємству на майже 2 мільйони гривень.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі, передає Центр журналістських розслідувань.

В «Укрзалізниці» оцінили завдані збитки в 1,8 мільйона гривень.

«44-річний керівник локомотивного депо разом зі своїми підлеглими, зловживаючи своїм службовим становищем, здійснили розтрату більш ніж 70 тисяч літрів дизельного пального, що належить акціонерному товариству «Укрзалізниця», шляхом передачі  на користь третіх осіб», – розповіли в прокуратурі.

Також в одного з учасників злочинної схеми знайшли вогнепальну зброю. Наразі зловмисників затримали, їм загрожує покарання до дванадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, чиновник Одеської військової адміністрації вимагав гроші з підприємців. На корупції його викрила Служба безпеки. Ним виявився заступник начальника одного з управлінь Одеської обласної військової адміністрації.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER