Правоохоронці затримали чиновника Одеської ОВА, який займався вимаганням грошей

Чиновник Одеської військової адміністрації вимагав гроші з підприємців. На корупції його викрила Служба безпеки. Ним виявився заступник начальника одного з управлінь Одеської обласної військової адміністрації.

Про це йдеться у повідомленні від пресслужби СБУ:

"Посадовець налагодив масштабний злочинний механізм одержання грошей від підприємців. За різні суми хабарів він пропонував комерсантам своє сприяння у «безперешкодному» виділенні земельних ділянок у південному регіоні. Співробітники СБУ задокументували факт вимагання від місцевого підприємця 60 тис. дол".

За цю суму він «гарантував» бізнесмену виділення в оренду двох земельних площ на узбережжі Дунаю.

Правоохоронці затримали посадовця біля адміністративної будівлі обласної військової адміністрації під час отримання ним першої частини хабара у розмірі 40 тис. дол.

Зараз вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує покарання до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER