У новорічну ніч у Макіївці загинуло понад 300 росіян – британська розвідка

Більше 300 російських військових загинули у новорічну ніч у Макіївці, коли Сили оборони вдарили по будівлі місцевого училища.

Про це повідомили у британській розвідці, пише Європейська Правда.

"Росія з високою ймовірністю зазнала втрат у понад 300 осіб внаслідок удару по розміщенню військ у Макіївці під Донецьком 1 січня 2023 року. За нашими оцінками, більшість із них, швидше за все, були вбиті або зникли безвісти, а не отримали поранення", – йдеться у повідомленні.

У британській розвідці наголошують, що у цьому випадку Міністерство оборони Росії таки визнало втрати, хоча значно менші, аніж реальні.

Військові аналітики вважають, що росіяни не цілком ухилятися від коментарів, аби уникнути критики на адресу російського командування армією. 

Водночас те, що Росія визнала, що втратила у Макіївці лише 89 військових, свідчить про те, що у країні скрізь присутня дезінформація. 

Нагадаємо, новорічна ніч для окупантів розпочалася з несподіваного сюрпризу від Збройних Сил України. Українські військові нанесли влучний удар по місцю зосередження російських загарбників у Макіївці Донецької області.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER