ЗСУ завдали удару по окупованій Макіївці: 400 загарбників загинули, 300 отримали поранення

Новорічна ніч для окупантів розпочалася з несподіваного сюрпризу від Збройних Сил України. Українські військові нанесли влучний удар по місцю зосередження російських загарбників у Макіївці Донецької області.

Про це повідомили в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ, передає Центр журналістських розслідувань.

Російських солдат розмістили в приміщенні місцевого професійно-технічного училища №19. Про місцеперебування окупантів стало відомо ЗСУ.

«В результаті «необережного поводження з нагрівальними приладами»,  нехтуванням заходів безбеки,  курінням у невстановленому місці, Санта упакував в мішки близько 400 трупів свинособак. Ще близько 300 отримали поранення різного ступеню важкості», – розповіли в СтратКомі ЗСУ.

Нагадаємо, над Миколаївщиною Сили оборони знищили усі російські дрони. В  ніч на 2 січня ворог знову атакував українські міста іранськими дронами-шахідами.

Раніше повідомлялося, що у перший день Нового року російська армія вдарила по Запорізькій області. Приліт зафіксували опівдні у населеному пункті Оріхів. На жаль, є жертви та поранені.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER