В Миколаєві судитимуть зрадницю, яка здавала позиції ЗСУ

Протягом липня-вересня 2022 року жителька Миколаєва активно збирала інформацію про Збройні Сили України та передавала її ворогу. Справу колаборантки передали до суду.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі, передає Центр журналістських розслідувань.

В пропагандистському телеграм-каналі жителька Миколаєва розміщувала провокативні дописи, в яких виправдовувала воєнні злочини росіян.

«Жінка збирала інформацію про рух та розташування підрозділів і військової техніки ЗСУ на території Миколаєва та області, а також інформацію про наслідки обстрілів військовими РФ міста. Зібрану інформацію жінку відправляла через телеграм-канал антиукраїнської спрямованості», – йдеться в повідомленні прокуратури.

Під час обшуків у будинку зрадниці правоохоронці знайшли докази її співпраці з ворогом. Наразі жителька Миколаєва перебуває під вартою, покарання їй визначить суд.

Нагадаємо, СБУ викрила у своїх лавах «прихильницю русского міра». Служба безпеки України бореться не лише з колаборантами на деокупованих територіях, але й очищує власні ряди.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER