Слідчі розглядають кілька версій трагедії на Київщині, в якій загинув міністр МВС

Сьогодні, 18 січня, у Броварах упав гвинтокрил ДСНС, в якому керівництво МВС летіло у відрядження в одну із гарячих точок на фронті. Правоохоронці розглядають кілька версії авіатрощі, серед них: поломка техніки, помилка пілота та диверсія. Справу взяв під особистий контроль Генпрокурор України Андрій Костін.

У ДСНС вже офіційно повідомили про трагедію:

"18 січня о 08:20 у м. Бровари Київської області внаслідок падіння вертольоту ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54) сталося пошкодження будівлі ДНЗ з послідуючим загоранням, скління у чотирнадцятиповерховому житловому будинку та 3 легкових автомобілів. О 09:06 пожежу в будівлі локалізовано на площі 500 м кв, а о 09:28 – ліквідовано".

На борту перебувало 9 людей: 6 чоловік оперативної групи МВС, включно із керівництвом Міністерства внутрішніх справ, а також 3 члени екіпажу ДСНС.

Усі люди, які перебували у гвинтокрилі, загинули. Решта загиблих (загалом станом на зараз їх 18) – це діти та дорослі, які перебували на території дитсадка, куди впав гвинтокрил.

В Офісі президента тим часом шукають свідків аварії:

"Прохання свідкам події в Броварах оперативно звернутися в поліцію. Це допоможе в з‘ясуванні обставин трагедії", – повідомив радник голови ОП Кирило Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра та державний секретар. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER