Працюють шахраї: за добу троє миколаївців втратили 300 тисяч гривень

Навіть у воєнний час шахраї не припиняють наживатися на простих людях. До пастки злочинців потрапили й жителі Миколаєва, які втратили особисті заощадження.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Центр журналістських розслідувань.

Так, місцева жителька намагалася придбати автівку через неперевірений сайт, перерахувавши повну вартість транспортного засобу. Однак, залишилася і без грошей, і без автомобіля.

Ще двоє чоловіків потерпіли від псевдобанківських працівників, яким вдалося переконати жителів Миколаєва у необхідності перевести кошти на інші рахунки, щоб їх не втратити. Довірливі громадяни називали співрозмовнику паролі та втратили заощадження.

«До поліції звернулися троє мешканців обласного центру із заявами про те, що стали жертвами шахраїв. Шляхом обману зловмисники із карткових рахунків привласнили майже 200 тисяч гривень 33-річної жінки, понад 74 тисячі гривень 53-річного чоловіка та понад 63 тисячі гривень 59-річного миколаївця», – розповіли правоохоронці.

Поліція за фактом шахрайства розпочала кримінальне провадження. Наразі зловмисників розшукують.

Нагадаємо, кіберполіція попереджає про нову шахрайську схему. Зловмисники в інтернеті привласнюють гроші під виглядом надання виплат українцям, які постраждали від війни.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER