Україна отримає від Ізраїлю технології розумного оповіщення про дрони та ракети

Україна зможе більш ефективніше боротися з російськими ракетними атаками завдяки сучасним технологіям. Ізраїль офіційно погодився надати допомогу.

Про це повідомив посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук, передає Центр журналістських розслідувань.

З початку повномасштабного вторгнення Ізраїль на відміну від інших європейських країн зайняв нейтральну позицію щодо війни в Україні. Переважно країна обмежувалася гуманітарною допомогою, а не військовою.

«Триває робота по передачі ізраїльських технологій, пов’язаних із розумним оповіщенням щодо ракет і дронів. Тобто ця технологія офіційно передається ізраїльською стороною. І я думаю, що за певний час ми отримаємо її повністю», – зазначив посол.

Варто додати, що в новообраному уряді Ізраїлю заявили, що вони не будуть підтримувати України аби не зіпсувати відносини з Росією.

Нагадаємо, Ізраїль готовий рішуче відреагувати на військову допомогу Ірану Росії, яка постійно обстрілює українську цивільну інфраструктуру та мирне населення. У відповідь Україна зможе отримати високоточні ізраїльські ракети.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER