Не витримало серце: в Очакові через потужний вибух загинув 3-річний хлопчик

Трагедія трапилася 9 січня, коли російські загарбники завдали ударів по містечку Очаків. В той день відлуння потужних вибухів доносилося і до Миколаєва. На жаль, серце маленького хлопчика з Очакова не витримало обстрілів.

Про це повідомив народний депутат з Миколаєва Олександр Пасічний, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами народного обранця, серце дитини буквально розірвалося від потужного вибуху. Сьогодні в Очакові попрощалися з трирічним хлопчиком. Безневинна дитина як і сотні українських дітей загинула від рук російських терористів, які не можуть дати відсіч ЗСУ і натомість знищують мирне населення.

«За вашого синочка та за всіх дітей України наші ЗСУ помстяться ганебним агресорам. А українські діти назавжди забудуть про жахливі вибухи. Віримо в Перемогу!» – наголосив Олександр Пасічний.

Нагадаємо, в окупованій Макіївці розстріляли сім’ю з восьми людей, серед них троє дітей. До вбивства причетна група осіб, які були озброєні автоматами. Ймовірно, це найманці з ПВК «Вагнер».

Раніше повідомлялося, що за час війни Росія вбила 450 українських дітей. Лише за останньою офіційною інформацією під час повномасштабної війни постраждали 1313 дітей.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER