Наживався на ремонті дитячого майданчика в Миколаєві: керівника підприємства підозрюють у заволодінні 275 тисячами гривень

Директор приватного підприємства з Одеси проводив капітальний ремонт дитячого майданчика в Інгульському районі Миколаєва. Кошти на ремонт виділили з місцевого бюджету.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі, передає Центр журналістських розслідувань.

«Звітуючи про виконаний ремонт, керівник підрядної організації вніс до офіційних документів обсяг робіт, які насправді не виконав, проте на підставі недостовірних актів кошти з бюджету отримав», – розповіли в прокуратурі.

Таким чином на рахунок підрядної організації надійшло 275 тисяч гривень. Директору оголошено підозру в привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем.

Наразі триває досудове розслідування. Прокуратура готує позов до суду про стягнення з керівника приватного підприємства завданих місцевому бюджету збитків.

Нагадаємо, служба автодоріг Миколаївської області без конкурсу уклала договір на 186,8 млн грн з київською компанією «Укртрансміст» на капітальний ремонт мосту по регіональній автотрасі Р81 Казанка-Снігурівка-Р47. Компанія фігурує у кримінальних провадженнях про розкрадання коштів із бюджету.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER