Українські захисники відбили атаки окупантів поблизу 9 населених пунктів

Росіяни атакували Україну іранськими дронами-камікадзе 31 грудня. У Генштабі ЗСУ кажуть, що Силам оборони вдалось збити усі ворожі цілі, а їх було 13.

Крім того, українські захисники відбили атаки окупантів поблизу 9 населених пунктів Донецької та Луганської областей. 

"Протягом минулої доби противник завдав 31 ракетний і 12 авіаційних ударів та здійснив понад 70 обстрілів з РСЗВ. Постраждала цивільна інфраструктура Чернігівської, Сумської, Київської, Хмельницької, Донецької, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей. Інформація щодо жертв серед цивільного населення уточнюється", – розповіли у Генштабі.

Кажуть, що противник продовжує втрачати живу силу. Протягом останнього тижня тільки до міської лікарні Біловодська Луганської області доставлено близько 350 поранених військовослужбовців загарбників.

"30 грудня минулого року, у Запорізькій області, втрати ворога склали до 160 поранених окупантів, знищено 10 одиниць військової техніки різних типів. Інформація щодо ліквідованих загарбників наразі уточнюється", – йдеться у зведенні.

Нагадаємо, 31 грудня, Україна в черговий раз зазнала масованого ракетного удару від російських терористів. В Головному управлінні розвідки підрахували кількість ракетних запасів, що залишилися в Росії.

Йдеться про те, що запасів ракет у РФ залишилося на дві-три масовані ракетні атаки. За словами Буданова, спочатку ракетні обстріли відбувалися щопонеділка, згодом інтервал збільшився до 10 днів. Наразі Росія здійснює атаки через 14-15 днів.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER