В ГУР спрогнозували, на скільки ще ракетних атак здатна Росія

Сьогодні, 31 грудня, Україна в черговий раз зазнала масованого ракетного удару від російських терористів. В Головному управлінні розвідки підрахували кількість ракетних запасів, що залишилися в Росії.

Про це в ефірі телемарафону повідомив голова ГУР Кирило Буданов, передає Центр журналістських розслідувань.

Запасів ракет у РФ залишилося на дві-три масовані ракетні атаки. За словами Буданова, спочатку ракетні обстріли відбувалися щопонеділка, згодом інтервал збільшився до 10 днів. Наразі Росія здійснює атаки через 14-15 днів.

При цьому на виготовлення нової партії крилатих ракет для здійснення нової масштабної атаки росіянам потрібно півтора-два місяці.

Варто додати, що за інформацією Генштабу ворог випустив по Україні понад 20 крилатих ракет з акваторії Каспійського моря та з ракетних комплексів наземного базування. Силам ППО вдалося знищити 12 ворожих ракет.

Нагадаємо, серйозних пошкоджень енергосистеми вдалося уникнути. Російські загарбники намагалися занурити Україну в новорічну ніч у темряву. Ракетна атака 31 грудня не принесла масштабних ушкоджень.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER