Загибель Вадатурського: фахівці в розслідуванні хочуть використати супутники

Розслідування справи про загибель влітку цього року підприємця та засновника компанії "Нібулон" Олексія Вадатурського вже на завершальній стадії.

Про це в інтерв'ю виданню "Ліга" заявив син постраждалого Андрій Вадатурський.

"Просування є, розслідування ще не завершено, я вже бачив попередні результати. Є також розслідування СБУ. Моя ідея – залучити фахівців, які мають доступ до сучасних технологій, щоб поєднати дані та знати правду. Я гадаю, що ми на заключній стадії", – розповів він.

На уточнююче запитання, чи мається на увазі під сучасними технологіями використання супутників, Вадатурський відповів:

"Так. Багато цікавого можна отримати за допомогою технологій. Я навіть не очікував, наскільки багато. Думаю, росіяни, котрі це робили, про таке навіть не думали".

Він також зазначив, що зараз триває розслідування інших злочинів, пов'язаних із компанією "Нібулон".

"Ми також розслідуємо інші злочини, пов'язані з компанією. Злочинці мають бути покарані. Ті, хто вбивав наших співробітників, мають відповісти за свої злочини. Це справа честі", – сказав Вадатурський. 

Нагадаємо, під час обстрілу Миколаєва в ніч проти 31 липня загинули директор ТОВ СП "НІБУЛОН" Олексій Вадатурський та його дружина Раїса.

 

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER