Війська РФ випустили ракети по Харкову: одну людину поранено

У середу, 28 грудня, російські війська завдали ракетного удару по Харкову. Наразі відомо про одного пораненого, його стан середньої тяжкості.

"Харків, ракетний удар. Підрозділи ДСНС виїхали на місце події", – написав у Telegram заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Також голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що загарбники обстрілюють Харків та область, жителів просять перебувати в укриттях.

Закликав бути обережними й мер Харкова Ігор Терехов:

"Харків під обстрілом. Прошу всіх знаходитися в укритті та дотримуватися заходів безпеки".

Пізніше голова Харківської ОВА Олег Синєгубов додав, що окупанти вранці завдали ракетного удару по Слобідському району Харкова, за попередньою інформацією, люди не постраждали.

"Окупанти вдарили ракетами по Слобідському району Харкова. Працівники ДСНС виїхали на місце влучання. На цю хвилину даних про постраждалих немає. Інформація уточнюється", – зазначив він.

Пізніше Синєгубов заявив, що один чоловік під час обстрілу отримав поранення.

"Внаслідок ранкових ударів окупантів по Харкову осколкове поранення отримав 48-річний чоловік", – розповів він.

За словами очільника регіону, наразі він перебуває у лікарні у стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, в Харкові правоохоронці викрили чоловіка, який у 2014 році піднімав російський триколор над будівлею Харківської міської ради. Зловмисника розшукували вісім років.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER