У деокупованій Снігурівці відновили усі комунікації – Офіс Президента

10 листопада Збройні Сили України звільнили від російських загарбників містечко Снігурівка на Миколаївщині. Сьогодні спільними зусиллями усіх служб вдалося відновити в місті електро-, газо- та водопостачання.

Про це повідомив представник ОП Кирило Тимошенко, передає Центр журналістських розслідувань.

Хоча Снігурівка і поступово відновлюється від російської окупації, проте руйнування інфраструктури залишаються суттєвими.

«Тут зруйновано будівлю міськради, через обстріл згоріла будівля залізничного вокзалу, також вже не підлягає відновленню один з відділків поліції. Частково зруйновано лікарню – внаслідок ракетного удару пошкоджено 3 корпуси, вибиті всі вікна, є ушкодження фасаду. Лікарі працюють і продовжують надавати допомогу», – зазначив Кирило Тимошенко.

В Офісі Президента обіцяють усе відбудувати. Разом з тим в Снігурівку регулярно постачають гуманітарну допомогу. З 10 листопада в місто надійшло понад 290 тонн гуманітарної допомоги, що дозволяє забезпечити мінімальні потреби місцевих жителів.

Нагадаємо, повідомлено про підозру в держзраді колишньому меру Снігурівки. Окрім відновлення інфраструктури правоохоронці працюють над викриттям колаборантів, які співпрацювали з ворогом.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER