Виступить перед Конгресом: Володимир Зеленський підтвердив свій візит у США

Вчора ввечері в мережі з’явилася інформація про можливу поїздку президента України 21 грудня в США. Це буде перший офіційний візит Володимира Зеленського за межі країни після 24 лютого.

Інформацію президент України підтвердив у Twitter, передає Центр журналістських розслідувань.

Метою своєї поїздки Володимир Зеленський назвав зміцнення стійкості та обороноздатності країни. Також президент України планує виступити у Конгресі та зустрітися з президентом США Джо Байденом.

Окрім цього Володимир Зеленський проведе низку двосторонніх зустрічей.

Варто додати, що напередодні Спікер палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі попросила всіх конгресменів бути присутніми на засіданні 21 грудня.

Нагадаємо, Зеленський приїхав до Бахмуту. У вівторок, 20 грудня, президент України Володимир Зеленський приїхав із неанонсованим візитом до міста Бахмут Донецької області, яке вважається найгарячішою точкою фронту.

Раніше повідомлялося, що Європарламент вручив премію Сахарова народу України. В Європейському парламенті відбулась урочиста церемонія вручення парламентської премії Сахарова, яку цьогоріч отримав «сміливий народ України в особі президента Зеленського, обраних лідерів та громадянського суспільства».

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER